Mijn favorieten

Verkoop

  
Speelt u met het idee om uw woning te gaan verkopen én bent u op zoek naar een pro-actieve makelaar!


Wij komen graag bij u langs zodat wij met u kunnen bespreken hoe wij te werk gaan en op welke manier wij uw woning in de markt kunnen gaan zetten om tot een optimaal resultaat te komen. De huidige aantrekkende markt vraagt weer om een andere aanpak dan voorheen om voor u het beste resultaat te behalen. Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact op met ons kantoor en wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.  

 
 
                                               Opdracht tot verkoop                                          
Indien u besluit gebruik te maken van onze diensten dan maken we samen heldere afspraken, uiteraard ook over onze courtage. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen én om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat voor u te realiseren. Uiteraard staan wij ook na de transactie tot uw beschikking en nemen wij bij de eindinspectie de standen van gas, water en licht voor u op.

 
NVM-lidmaatschap
Voor u als verkoper is het belangrijk om te weten dat wij lid zijn van de NVM. De NVM is de grootste makelaarsorganisatie van Nederland en mede daardoor kunnen wij uw woning breed onder de aandacht brengen. De volgende dag al weten alle NVM-leden en hun zoekers dat uw woning te koop staat en worden potentiële kandidaten (zoekers) direct aan uw woning gekoppeld.